Το διοικητικό συμβούλιο της Xerox ανέθεσε τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Jeff Jacobson, μετά την ολοκλήρωση του διαχωρισμού σε δύο εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες.

Σήμερα, ο Jeff Jacobson είναι Πρόεδρος της Xerox Technology και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαχωρισμού. Στέλεχος του κλάδου με πολύχρονη εμπειρία, ο Jeff Jacobson εντάχθηκε στο δυναμικό της Xerox το 2012, ως πρόεδρος των Global Graphic Communications Operations. Το 2014 έγινε πρόεδρος της Xerox Technology έχοντας την ευθύνη για τη διεθνή στρατηγική, τη λειτουργία του καναλιού των πωλήσεων, τις υπηρεσίες marketing, τις τεχνικές υπηρεσίες και την υποστήριξη πελατών, την ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και την διανομή.

«Ο Jeff διαθέτει εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες και πάθος για την επιχείρηση και τους εργαζομένους της, δυνατές σχέσεις με τους πελάτες και ξεκάθαρο όραμα για τους στρατηγικούς στόχους, ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που διαφαίνονται», ανέφερε η Ursula Burns, Chairman και CEO. Στις 29 Ιανουαρίου, η Xerox ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το διαχωρισμό της σε δύο ανεξάρτητες, εισηγμένες εταιρείες – τη Xerox, η οποία θα αποτελείται από τις δραστηριότητες Τεχνολογίας Εγγράφων (Document Technology) και Διαχείρισης Εγγράφων (Document Outsourcing) και την Conduent, μία εταιρεία BPO.