Η Fujitsu Technology Solutions γνωστοποίησε το διορισμό του Rolf Schwirz ως Chief Executive Officer (CEO). Ο R. Schwirz θα αναφέρεται απευθείας στον Richard Christou, Corporate Senior Executive Vice President της Fujitsu Limited.

Ο R. Schwirz εντάχθηκε στο δυναμικό της Fujitsu προερχόμενος από την SAP, όπου διατελεί επικεφαλής των Mature Markets EMEA. Πριν από την SAP, ο R. Schwirz εργάσθηκε επί 12 χρόνια σε διάφορες θέσεις στην εταιρία Oracle, μεταξύ των οποίων Vice President Sales Germany, CEO Nordic-Germany, και Senior Vice President Western Continental Europe.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1983, στο Μόναχο, ως systems consultant, αναλαμβάνοντας πολλές διοικητικές θέσεις στην Siemens Nixdorf και την Siemens AG. «Πιστεύω ότι ο R. Schwirz έχει την εμπειρία τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών, ώστε να προσφέρει πραγματικά προστιθέμενη αξία και καλύτερη ηγεσία για την Fujitsu”, δήλωσε ο R. Christou, Corporate Senior Executive Vice President της Fujitsu Limited. Ο R. Schwirz θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στη Fujitsu Technology Solutions από το Νοέμβριο 2010.