Με την ευκαιρία της επιχειρηματικής αποστολής στη Silicon Valley που συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) με την Ένωση Ελληνικής Βιομηχανίας Ημιαγωγών (ΕΝΕΒΗ) στις 16-20 Ιανουαρίου 2012 και για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων, διοργανώθηκε workshop για την εξωστρέφεια και την πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά με τίτλο "Πάμε έξω".

Στο workshop μοιράστηκαν την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες σημαίνοντα στελέχη επιχειρήσεων που ήδη κινούνται στη διεθνή αγορά: Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος Δ.Σ. Upstream Systems SA και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ, Μενέλαος Σκουλούδης, CCO Velti PLC και Μέλος του ΣΕΚΕΕ, Νίκος Γιαννακάκος, Business Development Senior Manager Globo SA και Πάνος Παπαδόπουλος, Ιδρυτής Bugsense. Παράλληλα, συμμετείχαν μέσω skype από τη Silicon Valley, οι Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος, Πρόεδρος της ΕΝΕΒΗ και Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Helic SA και Θανάσης Καλέκος της Odyssey Venture Capitals, καθώς και οι Ε. Μαριάτος (Διάπλους ΕΠΕ) και Γ. Σιδηρόπουλος (Think Silicon).

Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής παρουσίασε ο Χ. Γεωργόπουλος, Μέλος Δ.Σ. τόσο του ΣΕΚΕΕ όσο και της ΕΝΕΒΗ και Διευθύνων Σύμβουλος της Inaccess Networks. Η επιχειρηματική αποστολή συνδυάζεται και με την παρουσία στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES), η οποία πραγματοποιείται από 10-13 Ιανουαρίου 2012 στο Las Vegas.