Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός FinTech “Beyond Hackathon” που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-19 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Eurobank στη Νέα Ιωνία (κτίριο Η) σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς Found.ation & The Cube.

Στο διαγωνισμό που υποστήριξαν και προώθησαν οι Τράπεζες του Ομίλου Eurobank  δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 170 software developers, marketers, designers & business developers από Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Ηνωμένο Βασίλειο. Τα χρηματικά βραβεία της Eurobank για τους 3 νικητές του Διαγωνισμού (5.000€, 3.000€ και 2.000€ αντίστοιχα) απονεμήθηκαν στις ομάδες Block17 (1ο βραβείο), Hacking Squad (2ο βραβείο) και Wire Buzz (3ο βραβείο), ενώ ειδικό βραβείο δόθηκε στην ομάδα μαθητών Evolve, που ενθουσίασαν κοινό και κριτές με την παρουσίασή τους και την ωριμότητά τους.

Ο Σωτήρης Συρμακέζης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «το Beyond Hackathon, στη δεύτερή του χρονιά, έφερε νέες ιδέες, κλίμα συνεργασίας και καινοτόμες προσεγγίσεις. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους γιατί επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία μας για το μέλλον της χώρας μας… Θα είμαστε δίπλα στις ομάδες που μοιράζονται το όραμά μας για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας και ευκολότερη καθημερινότητα στους πολίτες. Είναι πλέον σαφές πως, με τις προσπάθειές μας, δημιουργείται οικοσύστημα FinTech και στην Ελλάδα. Η Eurobank θα υποστηρίξει τις ομάδες για να δούμε τις ιδέες τους να γίνονται προϊόντα χρήσιμα για εμάς και με διεθνείς προοπτικές».