Με μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί από τους πελάτες της Xerox στην Ελλάδα, η εταιρεία γιόρτασε τα 5 χρόνια της μονάδας Global Services.

Οι κύριοι Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Συμβούλος, ICAP Group, και Δημήτρης Κυπαρίσσης, Chief Operating Officer, Millennium Bank, μίλησαν ως χρήστες των υπηρεσιών Global Services και εστίασαν στα οφέλη μείωσης κόστους και μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Σε αυτήν την 5ετια δράσης, η μονάδα Global Services έχει υλοποιήσει περίπου 40 έργα αξίας 15 εκατ. ευρώ και υποστηρίζει 13.500 χρήστες, οι οποίοι παράγουν 120 εκατ. σελίδα ανά έτος.

Με αφορμή την επέτειο, ο Δ/νων Σύμβουλος της Xerox Hellas, κ. Βασίλης Ραμπάτ, σχολίασε: «Μετά και από την πρόσφατη εξαγορά της ACS, της μεγαλύτερης εταιρείας Business Process Outsourcing στον κόσμο, η Xerox εξελίσσεται σε μία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων που άπτονται όλων των λειτουργιών των σύγχρονων επιχειρήσεων».

Σημειώνεται πως, σε παγκόσμιο επίπεδο, ποσοστό μεγαλύτερο του 30% του κύκλου εργασιών της Xerox προέρχεται από τον τομέα των υπηρεσιών.