Πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου, η συνέντευξη τύπου για την έναρξη της διήμερης εκδήλωσης Game Changers Generation We, που διεξάγεται στα πλαίσια της διοργάνωση της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, παρουσία των χορηγών, των κριτών, των συντονιστών των δύο ημερών, καθώς και των start-up επιχειρήσεων που θα διεκδικήσουν μια θέση ανάμεσα στις πιο πετυχημένες νεοφυείς ελληνικές επιχειρήσεις για το 2012.

O Διευθύνων Σύμβουλος της mscomm, Μιχάλης Στάγκος, στις δηλώσεις του, έδωσε μια πρώτη εικόνα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει το επόμενο διήμερο. Τρεις γενιές «επιχειρείν», οι θεσμικοί, οι ανερχόμενοι και οι νέοι ή δυνητικοί, θα συναντηθούν, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την Ελλάδα. Ο Ανδρέας Στεφανίδης Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Επιχειρηματιών, Ο.Ε.Σ.Υ.Ν.Ε, αποκάλυψε το όραμα της Ένωσης, το οποίο δεν είναι άλλο από το να ενωθούν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην τόσο αναγκαία κατεύθυνση της εξωστρέφειας της ελληνική νεανικής επιχειρηματικότητας.

Επίσης, παρευρέθηκαν η Μαρία Καρακλιούμη – Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, εκπροσωπώντας τους θεσμικούς φορείς που στηρίζουν τη φετινή διοργάνωση, ο Carlos Marten Ruiz de Gordejuela, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και ΜΜΕ της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η Linda Cheung, Διευθύνουσα Σύμβουλος της SocialCube, η Rebecca Hwang, Συν-Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της YouNoodle, ο Henrik Scheel- Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της StartupExperience, καθώς και ο Βασίλης Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και Συν-ιδρυτής της Intelen.