H HP, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για το μετασχηματισμό των data centers, ανακοίνωσε τη διάθεση ενός πανίσχυρου και εύκολα αναβαθμίσιμου x86 server 8-υποδοχών, βασισμένου στη τεχνολογία των επεξεργαστών Quad-Core AMD Opteron.

O HP ProLiant DL785 G5 Server αποτελεί ιδανική πλατφόρμα για virtualization, χάρη στην επεξεργαστική του ισχύ, τη μεγάλη ποσότητα μνήμης, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και την επεκτασιμότητα εισόδου / εξόδου.

Πιστοποίηση από την SAP
Ο HP ProLiant DL785 G5 πιστοποιήθηκε από την SAP AG βάσει των αποτελεσμάτων της δοκιμής που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο HP Houston Solution Alliances SAP Engineering lab στο Τέξας και βασίστηκε στο two-tier SAP Sales and Distribution (SD) Standard Application Benchmark. O server που χρησιμοποιήθηκε ήταν παραμετροποιημένος (configured) ως ένα σύστημα οκτώ επεξεργαστών με 8 Quad-Core 2.5 GHz Quad-Core AMD Opteron Processors 8360SE (8 επεξεργαστές/32 πυρήνες/32 νήματα), με 512 ΚΒ Integrated Level 2 Cache memory per code, 2 MB Shared Level 3 Cache ανά επεξεργαστή, και 64GB κύριας μνήμης.

Ο server έτρεχε πάνω στο λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition x64, σε βάση δεδομένων Microsoft SQL Server 2008 x64 και στην εφαρμογή SAP ERP. Ο HP ProLiant DL785 G5 πέτυχε παγκόσμιας εμβέλειας αποτέλεσμα ρεκόρ σε 5.230 SD Benchmark χρήστες, οι οποίοι ισούνται με μια απόδοση 523.670 πλήρως επεξεργασμένων στοιχείων την ώρα ή 26.180 SAPS.

Η ανταγωνιστική τοποθέτηση του AMD Opteron
Η πρωτιά στο δημοσιευμένο αυτό αποτέλεσμα της τεχνολογίας Quad-Core AMD Opteron 8-socket για τον ProLiant server πάνω σε two-tier SAP SD Standard Application Benchmark, επιδεικνύει το γεγονός των πολλαπλών επιλογών που έχουν οι πελάτες για να επιτύχουν υψηλής ποιότητας απόδοση με τους ProLiant servers και επεξεργαστές.

Σημαντική σχέση αξίας / απόδοσης
O HP ProLiant DL785 G5 αποτελεί έναν ισχυρό και υψηλών δυνατοτήτων κλιμάκωσης x86 server 8-υποδοχών, ιδανικός για εικονικοποιημένα (virtualized) περιβάλλοντα και έργα consolidation υποδομής. Οι πελάτες μπορούν πλέον εύκολα να ελέγξουν τα λειτουργικά τους κόστη με τον DL785 server που βασίζεται σε επεξεργαστές Quad-Core AMD Opteron, μέσω βελτιωμένων χαρακτηριστικών και λειτουργικοτήτων. Επιπλέον, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της πάνω σε industry-standard τεχνολογία, την κατασκευή, το σχεδιασμό λύσεων και την παράδοση υπηρεσιών, η ΗΡ έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σημαντική αξία στη σχέση τιμής / απόδοσης στην αγορά των x86 server 8-υποδοχών.

Πώς διαφοροποιείται η ΗΡ
Η ΗΡ προσφέρει όλα τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται, έτσι ώστε οι πελάτες της να μπορούν να σχεδιάσουν την υλοποίηση της εφαρμογής SAP ERP. Στις υπηρεσίες της, η ΗΡ ενσωματώνει τις βέλτιστες πρακτικές και την εμπειρία της έτσι ώστε να βοηθήσει στην εγκατάσταση της εφαρμογής με επιτυχία και χωρίς καν να επηρεάζει την υφιστάμενη επιχειρησιακή λειτουργία. Χιλιάδες εγκατεστημένες λύσεις SAP σε παγκόσμιο επίπεδο τρέχουν τα mission-critical περιβάλλοντά τους πάνω σε servers της ΗΡ.

Σε αντίθεση με άλλους παρόχους υπηρεσιών, η HP Services μοιράζεται με τους πελάτες της μια σαφή τεχνογνωσία πάνω στην τεχνολογία της για ευέλικτη διαχείριση, εικονικοποίηση, consolidation και ολοκλήρωση των περιβαλλόντων που βασίζονται σε λύσεις της SAP.

Eπιπρόσθετα:

 • Η ΗΡ είναι παγκόσμιος συνεργάτης της SAP προσφέροντας υποστήριξη σε εγκαταστάσεις SQL. Οι ισχυρές τεχνολογικές δυνατότητες της ΗΡ αποδεικνύονται από τα αποτελέσματα των παραπάνω benchmarks. Οι υπηρεσίες SAP Consulting και Integration της εταιρείας διαθέτουν επίσης, ισχυρή τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις λύσεων βασισμένων σε SAP και εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις το αποδεικνύουν.
 • Από τη σκοπιά της πλατφόρμας, οι HP servers βρίσκονται στην κορυφή της αγοράς των SQL Server, κατέχοντας 50% μερίδιο αγοράς, ποσοστό διπλάσιο του κοντινότερου ανταγωνιστή. 

Η στενή συνεργασία SAP και ΗΡ
Η ΗΡ συνεργάζεται με την SAP AG για περισσότερα από 20 χρόνια και είναι ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της SAP στον κόσμο. Η SAP, μάλιστα, επέλεξε τη τεχνολογία HP output management ως τη στρατηγική πλατφόρμα που συνιστά στους πελάτες της. Μαζί με την SAP, η ΗΡ δημιούργησε μια αξιοθαύμαστη κληρονομιά προσφέροντας υψηλής ποιότητας επιχειρησιακές λύσεις σε πελάτες από όλο τον κόσμο. Μαζί προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό ανοιχτών, ευέλικτων τεχνολογιών και ευρύτατης τεχνογνωσίας. Για το λόγο αυτό, σχεδόν μισές από τις παγκόσμιες εγκαταστάσεις των εφαρμογών SAP τρέχουν σε υποδομή της ΗΡ.

Oι servers της ΗΡ φιλοξενούν σχεδόν 50% όλων των εγκαταστάσεων που βασίζονται σε λύσεις της SAP, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 60.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερους από 25.000 πελάτες.

Η ΗΡ κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση σε SAP έργα, με άνω των 250 outsourcing πελατών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 850.000 χρήστες.
Η ΗΡ ολοκληρώνει, πιστοποιεί και βελτιστοποιεί τις νέες λύσεις με τη χρήση:

 • Έξι SAP Solution Center στις ΗΠΑ και την Ασία.
 • Ένα SAP Competency Center στο Waldorf της Γερμανίας.
 • 24Χ7 υποστήριξη μέσω κέντρων υποστήριξης που είναι διασυνδεδεμένα με όλο τον κόσμο και εδρεύουν σε περισσότερες από 15 χώρες.
 • 4 εργαστήρια που βρίσκονται στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.
 • Η ίδια η ΗΡ χρησιμοποιεί τις λύσεις SAP για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σε Enterprise Resource Planning και Supply Chain Management.
 • Η τεχνολογία HP output management έχει αποδεδειγμένο ιστορικό, ενώ είναι η συνιστώμενη πλατφόρμα για τη διαχείριση της απόδοσης στο πλαίσιο των λύσεων SAP.
 • H SAP έχει τοποθετήσει την ΗΡ στην υψηλότερη βαθμίδα συνεργασίας στις 3 από τις 4 πιο κρίσιμες περιοχές. Συγκεκριμένα, η διαδικασία υποστήριξης πελατών έχει επιβραβευθεί τόσο με το SAP Pinnacle Award όσο και με το SAP Award of Excellence.   

Τα οφέλη των πελατών
Mε τη δέσμευση της ΗΡ στις τυποποιημένες λύσεις, καθώς και την από κοινού δοκιμή των εφαρμογών της SAP στα συστήματα της ΗΡ, οι πελάτες της ΗΡ έχουν πλέον μια ευρεία επιλογή από ολοκληρωμένες, αποδεδειγμένες λύσεις που απαντούν πραγματικά στις δικές τους επιχειρησιακές απαιτήσεις.

Παγκόσμιο ρεκόρ απόδοσης

 • Πρωτιά του HP ProLiant AMD Opteron 8-socket Quad-Core στο αποτέλεσμα πάνω στο two-tier SAP Sales and Distribution (SD) Standard Application Benchmark.
 • Πρωτιά του HP ProLiant στο αποτέλεσμα με τη νέα βάση δεδομένων Microsoft SQL Server 2008 πάνω στο two-tier SAP SD Benchmark.
 • Ηγετική απόδοση Windows 8-υποδοχών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας επιλογές στους πελάτες του HP ProLiant.