Αυτές τις ημέρες η ZTE Corporation διεξάγει μια σειρά επιδείξεων σε πέντε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, με παρουσίαση του διευρυμένου δικτύου (bearer network), των προϊόντων του και των αντίστοιχων προτεινόμενων λύσεων.

Η Ελλάδα αποτελεί τον τρίτο σταθμό της περιοδείας, με τον ΟΤΕ, την Cosmote, την ΟΤΕGlobe, την Tellas, τη Wind και την OnTelecoms. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων αυτών, περισσότεροι από 30 πελάτες ανταλλάσσουν απόψεις με το εξειδικευμένο προσωπικό της ΖΤΕ για τις τάσεις ανάπτυξης των bearer networks, τις επιχειρησιακές ανάγκες και τις αντίστοιχες επιχειρησιακές λύσεις, με εκδήλωση ενδιαφέροντος και αναγνώριση της προοπτικής αυτών.

Σύμφωνα με πρόσφατη (4ο τρίμηνο του 2008) αναφορά της OVUM που διεξήγαγε έρευνα της παγκόσμιας αγοράς για τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο, οι πωλήσεις προϊόντων Διευρυμένου Δικτύου (Bearer Network) της ΖΤΕ κατά το 4ο τρίμηνο του 2008 παρουσίασαν αύξηση κατά 27 % συγκριτικά με το 4ο τρίμηνο του 2007, και κατατάσσει την ΖΤΕ στην πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών από πλευράς ρυθμού αύξησης.