Με επιτυχία και 300 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της SiEBEN με θέμα «Απάντηση στην κρίση με Τεχνολογία», την Τετάρτη 17 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel.

Η εκδήλωση της SiEBEN απευθυνόταν σε όλα τα μεγέθη ελληνικών επιχειρήσεων και παρουσιάστηκαν νέες καινοτόμες λύσεις πληροφορικής για το 2010.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αποδειχτεί πως ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι η τεχνολογία και  η διαφοροποίηση. Όπως τόνισε και στην ομιλία του ο Ισίδωρος Σιδερίδης, «οι τεχνολογικές λύσεις της SiEBEN αποτελούν σύμμαχο για κάθε εταιρεία και μπορούν να δώσουν την απάντηση στην κρίση».

Επιπλέον, στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ιστορική ανασκόπηση της εταιρείας από τη διοίκηση, με αφορμή τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η θυγατρική εταιρεία της SiEBEN, η Xparity, η οποία παρουσίασε τις λύσεις της για τα έξυπνα σπίτια και το πώς συνδέεται η πληροφορική με το έξυπνο και πράσινο κτίριο. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, το λόγο είχαν οι συνεργάτες της SiEBEN, οι οποίοι ανέδειξαν τη σχέση της εταιρείας τους με τη SiEBEN. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες HP Hellas, Microsoft Hellas, SoftOne και Vodafone, οι οποίες στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφεραν πλούσια δώρα στους παρευρισκόμενους.