Δύο νέους servers ενοποιημένων επικοινωνιών παρουσίασε η NEC Philips Ενοποιημένες Λύσεις Ελλάς, στοχεύοντας στη διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κατραούρα, Channel Sales Manager της NEC Philips Hellas, “το μερίδιο της εταιρείας στην ελληνική αγορά των ενοποιημένων επικοινωνιών είναι σήμερα 15% και στόχος είναι να αυξηθεί σε 20% μέσα στο 2009”. Οι δύο νέοι servers Univerge SV8100 και 8300 συνδυάζονται από τη NEC Philips με μια νέα γενιά ασύρματων και ενσύρματων συσκευών που μαζί με το πλαίσιο εφαρμογών Business ConneCT παρέχουν μια end to end λύση στον τομέα των ενοποιημένων επικοινωνιών για εταιρείες μέχρι και 25.000 εργαζομένων.

Η NEC Philips έχει δημιουργηθεί από κοινοπραξία 60% – 40% των δύο εταιρειών, ενώ στόχος της NEC είναι να έχει απορροφήσει το 100% της Philips μέχρι το 2010. Η εταιρεία απασχολεί 153.000 εργαζόμενους και παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις για επιχειρήσεις κάθε τύπου και μεγέθους. Στην Ελλάδα, η NEC Philips Hellas χρησιμοποιεί για τη διανομή των προϊόντων της τις εταιρείες CSI, Δασκαλάκης και ΟΤΕ.