Η Scicom πιστοποιήθηκε ως Microsoft Business Intelligence Competency Center. Ανάμεσα στις δύο εταιρείες υπάρχει μακροχρόνια συνεργασία, με την Scicom να κατέχει εκτός των άλλων και τον τίτλο του Microsoft Gold Certified Partner.

Η Scicom δραστηριοποιείται σχεδόν 15 χρόνια στον ευρύτερο χώρο του Business Intelligence και Corporate Performance Management, έχοντας περισσότερους από 200 πελάτες και με υλοποίηση εξειδικευμένων έργων πάνω από 80. “Η Business Intelligence πλατφόρμα της Microsoft δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την απόδοση τους με εργαλεία που στην πλειονότητα τους τα κατέχουν ήδη και οι χρήστες τους είναι εξοικειωμένοι με αυτά.

Η εταιρεία μας μπορεί να συνεισφέρει με την μακρόχρονη εμπειρία της στην βέλτιστη υλοποίηση και αξιοποίηση της λύσης”, δήλωσε ο Νάσος Αποκότου, επικεφαλής του τμήματος Microsoft Business Intelligence της Scicom. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Scicom στο οικοσύστημα Συνεργατών της Microsoft Ελλάς ως έναν άρτια εξειδικευμένο και έμπειρο Συνεργάτη στον τομέα της επιχειρηματικής ευφυΐας”, δήλωσε ο Γιώργος Βρέλλος, ISV & Partner Strategy Lead της Microsoft Ελλάς.