Ένα σημαντικό αριθμό έργων eCommerce έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει μέσα στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με πληροφορίες του NetFAX, η ICT Converge.

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται η υλοποίηση (σε πλατφόρμα Magento 2) των ηλεκτρονικών καταστημάτων των εταιρειών Marasil (Παιδικό Ρούχο), Nobacco (εταιρεία ειδών ατμίσματος), ChristianityArt (εμπόριο εκκλησιαστικών ειδών) και Sportsarena (αθλητικά είδη). Παράλληλα, η ICT Converge ολοκλήρωσε την κατασκευή του e-shop της Achilleas accessories και του αμερικανικού ηλεκτρονικού καταστήματος της Apivita.

Τα έργα στα οποία εστιάζει η ICT Converge έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό εμπόριο και υλοποιούνται αξιοποιώντας διεθνείς γνωστές και επιτυχημένες ανοιχτές πλατφόρμες λογισμικού (κυρίως σε Magento). «Η βασική μας διαφορά με τον ανταγωνισμό είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόζουμε την Πληροφορική στην επιχειρησιακή ανάγκη και όχι το αντίθετο που συχνά βλέπουμε σε αρκετές υλοποιήσεις.

Εκείνο που έχει σημασία για εμάς δεν είναι απλά να φτιάξουμε άλλο ένα e-shop, αλλά να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη νέα τεχνολογία και κυρίως το IoT (Internet Of Things), επενδύοντας στην έννοια του e-Commerce και σε όλα όσα αυτή συνεπάγεται» δηλώνει στο NetFAX o Ανδρέας Βενιέρης, Operation Manager των έργων της ICT Solutions.