Τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, προσφέρει σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες η Cosmote με τη νέα υπηρεσία Cosmote POS.

Η νέα υπηρεσία Cosmote POS δίνει στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τη δυνατότητα να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, ενώ παράλληλα αυξάνουν και την ανταγωνιστικότητά τους. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες μπορούν να συνεργαστούν με την τράπεζα που επιθυμούν και διατηρούν ήδη λογαριασμό. Επίσης, η υπηρεσία Cosmote POS απευθύνεται σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες ανεξαρτήτως αν είναι ήδη συνδρομητές Cosmote.

Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τη First Data Merchant Solutions (Hellas). Οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν το οικονομικό πρόγραμμα Cosmote POS που τους ταιριάζει, καθώς και την τερματική συσκευή που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους: Ενσύρματη, αν πρόκειται για επιχειρήσεις που διαθέτουν φυσικό κατάστημα και σταθερό σημείο εξυπηρέτησης πελατών, Ασύρματη με WiFi ή GPRS, για επιχειρήσεις που θέλουν να δέχονται πληρωμές στο σημείο που βρίσκονται οι πελάτες τους και Mobile συσκευή, για επιχειρήσεις που θέλουν να εκτελούν συναλλαγές κυρίως εν κινήσει (όπως διανομείς, τεχνικοί, αυτοκινητιστές κ.ά.).