Σε συνέχεια του σχετικού με τα SecurID OTP Tokens περιστατικού που ανακοινώθηκε από την RSA τον Μάρτιο του 2011, η Adacom και η Symantec γνωστοποίησαν την έναρξη του προγράμματος αντικατάστασης των συσκευών αυθεντικοποίησης SecurID με τη υπηρεσία αυθεντικοποίησης VIP της Symantec.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, για κάθε αντικατάσταση συσκευής SecurID με λύσεις strong authentication Symantec VIP θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 3 ευρώ. Η λύση VIP της Symantec παρέχεται με την μορφή SaaS και αποτελεί μία αξιόπιστη, ευέλικτη και ασφαλή λύση strong authentication στην αγορά.
Η Adacom είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Symantec με τη δυνατότητα να παρέχει τη λύση VIP στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τα Βαλκάνια.