Το πρώτο, νέας γενιάς, ψηφιακό κατάστημα του δικτύου της δημιούργησε η Eurobank, στο πλαίσιο ενός πρωτοποριακού πιλοτικού προγράμματος, που ακολουθεί την αναδυόμενη ψηφιακή τάση.

Πρόκειται για το κατάστημα της οδού Κανάρη στην πλατεία Κολωνακίου, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, το οποίο λειτουργεί πλέον σε περιβάλλον digital παρέχοντας στους πελάτες και τους συναλλασσόμενους, τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά στο χώρο του καταστήματος, αλλά και να εκπαιδευτούν στις τραπεζικές τεχνολογίες αιχμής, κάνοντας ακόμα ένα αποτελεσματικό βήμα – μαζί με την Eurobank – για την απόκτηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στη νέα, εξαιρετικά απαιτητική, εποχή.

Τα εγκαίνια του πρώτου digital καταστήματος πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Euroban, Σταύρος Ιωάννου, ενώ τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες του καταστήματος, παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής Retail Banking κ. Ιάκωβος Γιαννακλής «ξεναγώντας», με τη συνδρομή των εκπαιδευμένων στελεχών και της Διεύθυνσης του καταστήματος, τους 300 περίπου πελάτες που παραβρέθηκαν, στη digital εμπειρία ενημέρωσης και εξυπηρέτησης στις καθημερινές τους τραπεζικές συναλλαγές. Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν επίσης παράγοντες της τραπεζικής και επιχειρηματικής κοινότητας,  υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας, πελάτες καθώς και επιχειρηματίες της περιοχής. Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, η Eurobank ενισχύει και αναδεικνύει το καινοτομικό της αποτύπωμα και τον ενεργό της ρόλο στην υιοθέτηση τεχνολογιών αιχμής.