Σε ένα υπερσύγχρονο «πράσινο» κτίριο στον Κεραμεικό στεγάζεται πλέον η Cosmote e-value στην Αθήνα, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας να προσφέρει στους ανθρώπους της το κατάλληλο περιβάλλον για να εργαστούν και να αναπτυχθούν.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλη Τσαμάζ, καθώς και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πελατών και συνεργατών της εταιρείας. «H Cosmote e-value διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, κατέχοντας ηγετική θέση στον κλάδο. Καθοριστικός παράγοντας για τις δυναμικές επιδόσεις της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι οι άνθρωποί της.

Είμαστε υπερήφανοι που δημιουργήσαμε για εκείνους τις κατάλληλες υποδομές, για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα: να προσφέρουν στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία εξυπηρέτησης. Με αυτή τη σημαντική επένδυση, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην Αθήνα και πνοή στην ιστορική συνοικία του Κεραμεικού», δήλωσε σχετικά ο CEO της Cosmote e-value, κ. Θανάσης Στράτος.

Το κτίριο συνολικής επιφάνειας 7.700 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού. Διαθέτει αίθουσες εκπαίδευσης, career center, αίθουσες συναντήσεων και αρκετούς χώρους ξεκούρασης. Το συγκρότημα ανεγέρθηκε το 1959 για να στεγάσει αρχικά το Μηχανογραφικό Κέντρο του ΟΤΕ. Την πλήρη ανακαίνισή του ανέλαβε και υλοποίησε η OTE Estate, λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός contact center.