Η εξαγορά της Incadea το 2008, άνοιξε για τον όμιλο Real Consulting τα σύνορα για 71 χώρες σε όλον τον κόσμο, οι οποίες πρόσθεσαν στο πελατολόγιο της 1700 πελάτες και 40.000 χρήστες.

 Στα ερχόμενα χρόνια, ο όμιλος σκοπεύει να διευρύνει ακόμα περισσότερο την παγκόσμια παρουσία της Incadea, δημιουργώντας γραφεία στις αναπτυσσόμενες, όσον αφορά στις πωλήσεις αυτοκινήτου, αγορές της Βραζιλίας, Ινδίας, Κίνας και Ρωσίας. Κομβικό σημείο για τη διεθνή ανάπτυξη της Real Consulting, η οποία θεωρείται από τους δυνατότερους παίκτες στην εγχώρια αγορά, όσον αφορά υλοποιήσεις λύσεων SAP και Microsoft Navision, έπαιξε η συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο του Ν. Β. Βαρδινογιάννη του 2006.

Όπως ανέφερε ο Αναστάσιος Παπαργύρης, Διευθύνων Σύμβουλος της RC Group, «Μέχρι σήμερα οι επενδύσεις της εταιρείας προσεγγίζουν τα 40 εκατ. ευρώ και αυτό δείχνει τη διάθεση των μετόχων να στηρίξουν και έμπρακτα το όραμά τους». Για το 2009, ο κύκλος εργασιών του ομίλου διαμορφώθηκε στα 28 εκατ. ευρώ με 5 εκατ. ευρώ EBITDA, ενώ για το 2010, η εταιρεία προβλέπει ότι θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ. Από το σύνολο του κύκλου εργασιών το 60% αφορούσε εργασίες εκτός Ελλάδας για το 2009 και το ποσοστό αυτά αναμένεται να φτάσει μέχρι και το 70% την τρέχουσα χρονιά. Σε μια περίοδο εγχώριας οικονομικής κρίσης, ο όμιλος RC έχει την επιλογή της διεθνούς ανάπτυξης, δεδομένου δε ότι σύμφωνα με τον Α. Παπαργύρη, «η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2008 και πλέον βρίσκεται σε φάση επενδύσεων και αυξημένων προϋπολογισμών IT».

Ενδεικτικά, ο Α. Παπαργύρης ανέφερε το πιλοτικό που τρέχει η Incadea στη Ρωσία με την BMW και αφορά 1000 άδειες χρήσης. Στα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης του ομίλου RC βρίσκεται και το ελληνικό χρηματιστήριο, ωστόσο, το βήμα αυτό δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα και θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες της αγοράς.