Ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις από ανεξάρτητους φορείς με ηγετική θέση στο χώρο της τεχνολογίας εξακολουθούν να αποσπούν προϊόντα της Xerox όλων των κατηγοριών, επιβεβαιώνοντας έτσι για άλλη μια φορά την κυριαρχία της εταιρείας τόσο στο χώρο των εκτυπώσεων γραφείου όσο και σε αυτόν των επαγγελματικών εκτυπώσεων.

Το πολυλειτουργικό μηχάνημα WorkCentre 7120 έλαβε δύο διακρίσεις: τον τιμητικό τίτλο “Pick of the Year” από το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc και την αξιολόγηση ως “outstanding”, με 4.5/5 αστέρια, από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο ανεξάρτητο οργανισμό BERTL.

Την ίδια, ωστόσο, βαθμολογία των 4.5/ 5 αστεριών έλαβε από τον BERTL άλλο ένα προϊόν γραφείου της Xerox, το WorkCentre 5755. Διττή διάκριση «χάρισε» στην Xerox ένα ακόμη προϊόν της εταιρείας, το WorkCentre 7545/ 7556, το οποίο βραβεύτηκε τόσο από το εργαστήριο Buyers Laboratory Inc. με 5/ 5 αστέρια, όσο και από τον οδηγό Better Buys for Business ως “Innovative Product of the Year 2010”. Το ίδιο βραβείο, αυτό του “Innovative Product of the Year 2010”, αποδόθηκε από τον παραπάνω οδηγό και στην ψηφιακή πρέσα Xerox Color 800/ 1000, που διακρίθηκε στην κατηγορία των προϊόντων για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Τέλος, ο εκτυπωτής Xerox Phaser 6280 και το πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox WorkCentre 3220 έλαβαν επίσης μια πολύ σημαντική αναγνώριση από ανεξάρτητο οργανισμό BERTL, καθώς συμπεριλήφθηκαν και τα δύο μεταξύ των “BERTL’s Best”, αποσπώντας το μεν πρώτο τα βραβεία “Best Value for Price Small Workgroup Color Printer” και “Best SMB/ Workgroup Color Laser for Image Quality” και το δεύτερο το βραβείο “Outstanding Desktop Monochrome MFP”.