Με τις εταιρείες τεχνολογίες να αποσπούν σημαντικές διακρίσεις διεξάχθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017, των βραβείων που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η εταιρεία BOUSSIAS για πέμπτη συνεχή χρονιά και τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Η βραδιά, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του ΙΠΕ κ. Λάμπρο Γιαννούχο, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία των βραβείων για τον κλάδο και στη σημαντικότητα των ανθρώπων των πωλήσεων, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων καθ. Γεώργιος Δουκίδης, αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες-ρεκόρ φέτος, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 20% και τη δύσκολη διαδικασία της αξιολόγησης, λόγω του έντονου ανταγωνισμού.

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν στα βραβεία οι εταιρείες τεχνολογίας. Το τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στον Γιώργο Γεράρδο, Πρόεδρο της εταιρείας Πλαίσιο Computers για τη συνολική του προσφορά και αφοσίωση στον κλάδο των πωλήσεων. Η τεχνολογία είχε εκπροσώπηση και στα βραβεία Gold, με τις εταιρείες COSMOTE – Όμιλος Εταιρειών ΟΤΕ, COSMOTE e-Value και doctoranytime.gr, Epsilon Net, Public, WIND Hellas και ΚΑΥΚΑΣ. Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Στο site των βραβείων www.salesexcellenceawards.gr μπορείτε να δείτε το video της τελετής, τον πίνακα των βραβείων, καθώς και φωτογραφίες της βραδιάς.