Σε τρεις από τις συνολικά δώδεκα κατηγορίες βραβείων διακρίθηκε η Yuboto στο πλαίσιο των Global Carrier Community Meetings Awards, στο Βερολίνο, χθες Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Η Yuboto αναδείχθηκε, ανάμεσα στις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου, ως ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος με τη δημιουργικότερη, πιο πρωτοποριακή και καινοτομική στρατηγική marketing λαμβάνοντας το βραβείο “The Funkiest Operator”. Η εταιρεία απέσπασε δύο ακόμη σπουδαίες διακρίσεις, καθώς βρέθηκε στις επικρατέστερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες Best SMS Platform Provider και Customer Experience Excellence.

O Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, δήλωσε: «Αυτή η συνολική επιβράβευση της διαφοροποιημένης και καινοτομικής στρατηγικής της Yuboto μας κάνει υπερήφανους, καθώς επιβεβαιώνει την προσπάθεια μας να είμαστε ουσιαστικοί και άξιοι πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό.

Ειδικά σήμερα, όπου οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα δεν είναι οι πλέον ευοίωνες, μία τόσο σημαντική βράβευση από έναν διεθνώς καταξιωμένο θεσμό αποδεικνύει πως η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική».