Το Getbusy.gr απέσπασε μια σημαντική διάκριση με την ανάδειξή του ως βέλτιστη πρακτική, σε διήμερο συνέδριο το οποίο οργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 4 και 5 Μαρτίου, στις Βρυξέλλες.

Το συνέδριο Grand Coalition for Digital Jobs (Μέγας Συνασπισμός για την Ψηφιακή Απασχόληση) αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου διαλόγου σχετικά με την εκπαίδευση που πρέπει να λαμβάνουν οι νέοι ώστε να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες, προκειμένου να ενταχθούν και να είναι ανταγωνιστικοί στη σύγχρονη αγορά εργασίας. 

Το Getbusy.gr αποτελούσε τη μοναδική ελληνική συμμετοχή, ενώ την παρουσίαση του project πραγματοποίησε το μέλος του ΔΣ της HePIS, Θανάσης Παπαδημητρίου. Το Getbusy.gr επιλέχθηκε ως βέλτιστη πρακτική για την παροχή βοήθειας με καινοτόμο τρόπο στους νέους στον κρίσιμο τομέα της προετοιμασίας για την αγορά εργασίας, ιδιαίτερα σε μια χώρα όπου ο δείκτης της νεανικής ανεργίας ξεπερνά το 60%.

Το Getbusy.gr υλοποιείται από τη Microsoft Ελλάς, τo Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS) και την PEOPLECERT με την υποστήριξη του American College of Greece (Deree College), του ALBA Graduate Business School, καθώς και των εταιρειών Intelen, Flya Consulting, HR Passport, Close the Loop, ISON Psychometrica, Look4studies.