Στις 20 Μαΐου 2009 διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, το ERP Forum, μία ανοικτή ημερίδα για λύσεις πληροφορικών συστημάτων ERP στο 'Ίδρυμα Ευγενίδου.

Τo ERP Forum 2009, θα ξεκινήσει με τις κύριες παρουσιάσεις, με προσκεκλημένους  ομιλητές από τις ‘Ψηφιακές Ενισχύσεις’ και την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση στελεχών πληροφορικής με συμμετοχή του κοινού με τίτλο “ERP: Πού βρίσκουμε τους πόρους;”, με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο, καθώς και παρουσιάσεις από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής, που αναπτύσσουν και υλοποιούν συστήματα  ERP. Το ERP Forum θα κλείσει με εισήγηση από την “Κοινωνία της Πληροφορίας” για την ανάγκη ERP στο Δημόσιο, καθώς και με την τελική ανοικτή συζήτηση με το κοινό με τίτλο “Και η ΜΜΕ θέλει το ERP της”. Την ημερίδα τιμούν ως Χορηγοί και Υποστηρικτές οι εταιρίες: Alpha Bank, ATC-Epicor, Entersoft, Microsoft, SAP, Softone, Athentis, Lawson και Softecon.

Υποστηρικτές Media: Adsl.gr, Capital.gr, Channel Partner, DTE, ICT Plus, ITPro, Κέρδος, Νe.o, Netweek, NetFax, OnLine, PCWorld, Retail Technology, TechPress. Οργανωτής της ημερίδας είναι η Origina.

Η συμμετοχή στο ERP Forum 2009 είναι δωρεάν. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.expodata.gr/erpforum.