Η Oracle Ελλάς γνωστοποιεί την ετήσια εκδήλωσή της Oracle Day 2010 που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου, 8.30-17.00, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Oracle Days που διοργανώνονται στην Ευρώπη.

Η εκδήλωση θα δώσει στους πελάτες και τους συνεργάτες την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα σχετικά με τη νέα φιλοσοφία Hardware.Software.Complete της Oracle, να ενημερωθούν σχετικά με τη στρατηγική της Oracle στους τομείς της τεχνολογίας, των επιχειρηματικών εφαρμογών και του hardware, τα τελευταία νέα από το Oracle OpenWorld και θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις όσον αφορά στην Oracle Database, το Oracle Fusion Middleware, το Business Intelligence, το Enterprise Performance Management, τα συστήματα servers και αποθήκευσης, καθώς και το Oracle Exadata. Επιπλέον, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα σχετικά με λύσεις για τον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση Oracle Day 2010, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: eventreg.oracle.com/webapps, ή επικοινωνήστε με το 210 6789200 ή αποστείλατε e-mail στο [email protected].