Στις 23 Απριλίου και στο ξενοδοχείο InterContinental θα διεξαχθεί το Cisco Connect Greece 2013, το οποία αποτελεί τη μετεξέλιξη της επιτυχημένης Cisco Expo.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Cisco θα αναδείξει καινοτομίες της στο χώρο του IT, θα αναπτύξει σχετικές επιχειρηματικές πρακτικές, προσφέροντας ένα συνδυασμό τεχνικών γνώσεων και επιχειρηματικών λύσεων. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα μάθουν για το “Internet of Everything”, το οποίο ενοποιεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές, ανοίγοντας το δρόμο προς το “Internet του Mέλλοντος”.

Παράλληλα αναδεικνύει νέες ευκαιρίες για εξελιγμένη επικοινωνία, επιχειρηματικότητα και καινοτόμες υπηρεσίες. Επιπλέον, το Cisco Connect θα δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως είναι η εκμετάλλευση της αυξανόμενες διασύνδεσης για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης σας, ενώ θα δείξει το δρόμο για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών και τη δημιουργία νέων δυνατοτήτων.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα αυτά που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, μέσω των τεχνολογιών Cloud Data Center & Virtualization, Collaboration & Video, Mobility & Unified Access, BYOD και Security.