Η 3η έκθεση για την υποδομή εκπαιδευτικών κέντρων iNFRAPEDiA 2011 διεξάγεται το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η έκθεση στοχεύει στην προώθηση των εξελιγμένων τρόπων εκμάθησης που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια όπως διαδραστικοί πίνακες, internet, τηλεδιάσκεψη, κ.α. δημιουργούν ενδιαφέρον στους ιδιοκτήτες εκπαιδευτικών κέντρων για εκσυγχρονισμό με κίνητρο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την παράλληλη μείωση του κόστους διδασκαλίας. Εκθέτες είναι οι ακόλουθες εταιρείες: 01 Πληροφορική, Binary Logic, Biro, Burlington Books, CPI, E.M.K.A., EPSON, Express Publishing, INTERACTIVO LTD, KATMETAL, M-DATA, Marantoni, MLS Πληροφορική, MM Publications, Penguincity, Quality & Reliability, RDC INFORMATICS, SQLearn, Techno-trade.gr, Vertitech, Έπαφος, Τεχνολογική Συστημάτων.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00-21:00 και τις δυο ημέρες της έκθεσης και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.infrapedia.gr.