Η ένωση εταιρειών Cosmos Business Systems & SDC ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο με τίτλο "Εγκατάσταση Ασύρματων Δικτύων Ευρυζωνικής Πρόσβασης με Υπηρεσίες Ενημέρωσης των Πολιτών μέσω Mobile Portal στο Δήμο Ψυχικού".

Στόχος του έργου είναι η εγκατάσταση ενός συνόλου υποδομών και καινοτόμων υπηρεσιών που θα δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων του διαδικτύου καθώς και η δημιουργία εξειδικευμένου λογισμικού παροχής πληροφοριών σχετικά με την περιοχή. Το έργο ανάπτυξης υπηρεσιών mobile government αποτελείται από δύο βασικές δράσεις:

Α) Την ανάπτυξη – εγκατάσταση mobile web site και εφαρμογών το οποίο θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα και Β) Την ανάπτυξη – εγκατάσταση πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών mobile government μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζεται πως εκτός της εν λόγω ένωσης, είχαν αρχικά καταθέσει προσφορές στο διαγωνισμό η ένωση Infotrip – DotSoft και η εταιρεία HellasCom. Το τίμημα του έργου ανέρχεται στις 232.751 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.