Η ένωση εταιρειών Tredit, Prisma και Dotsoft ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, έργο με τίτλο «Παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω φορητών συσκευών και ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων για τον πολίτη/ επισκέπτη και το προσωπικό του Δήμου Ιωαννιτών».
Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην:
α) Υλοποίηση καινοτόμων υπηρεσιών μέσω φορητών συσκευών. Οι υπηρεσίες που απευθύνονται τόσο στον επισκέπτη / πολίτη του Δήμου Ιωαννιτών, όσο και στους δημοτικούς υπαλλήλους, και παρέχονται μέσω mobile εφαρμογών, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για εγκατάσταση και εκτέλεση από κινητές συσκευές καθώς και μέσω πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών με μηνύματα κινητής τηλεφωνίας.
β) Προμήθεια εξοπλισμού. Για την πιλοτική εφαρμογή των παραπάνω υπηρεσιών θα γίνει προμήθεια φορητών συσκευών (smart phones – PDAs) που θα διατεθούν τόσο σε δημοτικούς υπαλλήλους όσο και σε επιλεγμένους φορείς – χρήστες που θα δοκιμάσουν τα συστήματα σε συνθήκες πραγματικής λειτουργίας. Το τίμημα της σύμβασης ανέρχεται στις 251.746 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.