Η Intracom Telecom, μέλος της Sitronics, και η SoftAtHome, εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού πλατφόρμων οικιακής χρήσης/ λειτουργικότητας, γνωστοποίησαν από κοινού συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η ολοκλήρωση της πλατφόρμας fs|cdn της Intracom Telecom με την πλατφόρμα SOP (SoftAtHome Operating Platform) της SoftAtHome, καθιστώντας δυνατή την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών IPTV σε συνδυασμό με εφαρμογές “Over-the-Top” ευφυούς οικιακού δικτύου (Smart Home).

Η SoftAtHome παρέχει μια ανοιχτή, ευέλικτη και υψηλής ποιότητας πλατφόρμα λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα σε παρόχους υπηρεσιών να δημιουργήσουν καινοτόμες και συγκλίνουσες εφαρμογές για την «Ευφυή Οικία». Οι πάροχοι υπηρεσιών και οι συνεργαζόμενοι κατασκευαστές εφαρμογών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κατάλληλα πρωτόκολλα επικοινωνίας (APIs) και να συνδυάσουν διάφορες υπηρεσίες όπως φωνής, βίντεο, ασφάλειας, πρόσβασης σε δίκτυο, διασύνδεσης ή διαχείρισης, με το κατάλληλο λογισμικό παρουσίασης, και να τις επεκτείνουν στις διαφορετικές συσκευές στο σπίτι συμπεριλαμβανομένων των αποκωδικοποιητών (Set-Top-Boxes) και πυλών υποδοχής οικιακού δικτύου (Home Gateways).

Η βραβευμένη IPTV λύση της Intracom Telecom, fs|cdn, δίνει τη δυνατότητα στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να προσφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψυχαγωγίας μέσω IP, όπως τηλεόραση, βίντεο κατά παραγγελία, ψηφιακή καταγραφή βίντεο καθώς και προηγμένες υπηρεσίες infotainment, όπως chatting, ειδησεογραφία αναγνώριση κλήσης, προσφέροντας μια προσωποποιημένη τηλεοπτική εμπειρία.