Μια νέα συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψαν οι εταιρείες SingularLogic και NEC.

Η NEC κατέχει σήμερα, μία από τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των κατασκευαστών τηλεφωνικών κέντρων για επιχειρήσεις, ενώ αποτελεί την πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία στην Ευρώπη. Η νέα αυτή συμφωνία, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της SingularLogic για την αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούνται από τη σύγκλιση των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Οι λύσεις της NEC θα συμπληρώσουν το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο που διαθέτει η SingularLogic στην ελληνική αγορά, στο χώρο των τηλεφωνικών συστημάτων, με έμφαση στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και σε επιλεγμένες κάθετες αγορές, όπως η αγορά της εστίασης και της φιλοξενίας.

Με βάση τη συνεργασία αυτή η SingularLogic αποτελεί, μέσω του εκτεταμένου πανελλαδικού δικτύου συνεργατών που διαθέτει (600 Business Partners), στρατηγικό συνεργάτη για τη μεταπώληση & τη διανομή των  σύγχρονων τηλεπικοινωνιακών λύσεων της NEC, στις παραπάνω αγορές.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνεργασίας, η SingularLogic εξασφαλίζει τη διασυνδεσιμότητα των εφαρμογών λογισμικού που διαθέτει με τα τηλεφωνικά κέντρα της NEC.

Σε πρώτη φάση υποστηρίζεται η διασύνδεση με τις εφαρμογές SingularLogic Restaurant και Hotel,  που απευθύνονται στις κάθετες αγορές των εστιατορίων, delivery και ξενοδοχείων.