Σε σύναψη συμφωνίας προχώρησε η Velti με τον Ομιλο Ιmako Media για την παροχή υπηρεσιών mobile marketing και advertising σε επίπεδο έντυπης, ηλεκτρονικής και ψηφιακής ενημέρωσης.

Η Velti θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει για την Imako Media ένα ευρύ φάσμα mobile ενεργειών μέσω της πρωτοποριακής της Mobile Marketing πλατφόρμας, που θα συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες SMS διαγωνισμών, δημιουργία mobile communities, alerts, ενημέρωση “on the go”, εφαρμογές περιεχομένου και πολλές ακόμα πρωτοποριακές εφαρμογές με εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

“Η συνεργασία μας με την Imako Media θα σημάνει μία νέα εποχή για το mobile marketing και advertising και την χρήση του στο χώρο των έντυπων και online media στην Ελλάδα”, ανέφερε σχετικά ο Μενέλαος Σκουλούδης, Chief Commercial Officer της Velti.

Ο Τάκης Σολωμός, Αντιπρόεδρος και Διοικητικός Διευθυντής της Imako Media δήλωσε σχετικά: “Μέσα από αυτή τη συνεργασία προσδοκούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, κοινό και διαφημιζόμενους, υπηρεσίες σημαντικής προστιθέμενης αξίας, παντρεύοντας τη δυναμική των μέσων μας (έντυπο, ραδιόφωνο, internet) με την τεχνογνωσία της Velti”.