Η Conet Group, μία από τις κορυφαίες γερμανικές εταιρείες στον τομέα των συστημάτων πληροφορικής και συμβουλευτικής και η Apollo Α.Ε., εταιρεία ανάπτυξης προηγμένου λογισμικού με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του e-Health, κατέληξαν σε στρατηγική συνεργασία, προκειμένου να αξιοποιήσουν από κοινού την τεχνογνωσία των δύο εταιρειών στην αγορά της υγείας.

Η συνεργασία επικεντρώνεται σε καινοτόμες τεχνολογίες e-Health (ειδικότερα στον τομέα Health 2.0), τις οποίες η Apollo αναπτύσσει. “Η συνεργασία με έναν πεπειραμένο συνεργάτη, όπως η Apollo είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προσφέρουμε μαζί ανταγωνιστικές λύσεις, όπως και ισχυρά προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της υγείας. Ο κύριος σκοπός μας είναι να προωθήσουμε επιτυχημένα αυτό το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών σε όλη την Ευρώπη”, εξηγεί ο Rudiger Zeyen, CEO της CONET Technologies AG.

“Και οι δύο πλευρές επωφελούνται από αυτή την συνεργασία. Από την μία η Conet έχει ανταγωνιστική τεχνογνωσία και μακρά εμπειρία στις λύσεις και στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων. Από την άλλη, εμείς είμαστε σε θέση να παρέχουμε την εξειδίκευσή μας στα συστήματα και στις λύσεις e-Health, όπως επίσης και σε διεθνή πρότυπα στην υγειονομική περίθαλψη, όπως είναι το HL7”, προσθέτει ο Γιώργος Κακουλίδης, CEO της Apollo. Η υλοποίηση της συμφωνίας επιτεύχθηκε με την συνεισφορά της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων Ατλαντίς Συμβουλευτική Α.Ε.