Την επισημοποίηση της συνεργασίας με την Silver Peak Systems ως Gold Partner, ανακοίνωσε η Cosmos Business Systems, καλύπτοντας ευρύτατο τμήμα των προϊοντικών κατηγοριών της εταιρείας.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο DataCenter και τις σύγχρονες ανάγκες του, όπως το disaster recovery και το business continuity, η Cosmos Business Systems επενδύει περαιτέρω στις λύσεις της Silver Peak Systems, οι οποίες ειδικεύονται στο WAN Optimization. Ως γνωστόν, οποιαδήποτε λύση disaster recovery έχει μεγάλες απαιτήσεις σε WAN Links από τα οποία εξαρτάται η εύρυθμη λειτουργία του Disaster Recovery Datacenter. Η Cosmos Business Systems AEBE μέσω της συνεργασίας της με την Sliver Peak Systems έρχεται να δώσει λύσεις σε αυτόν τον τομέα μειώνοντας δραματικά τα τηλεπικοινωνιακά κόστη.

Σε συνδυασμό με την ευκολία διαχείρισης και εγκατάστασης που διακρίνουν τα προϊόντα της Silver Peak Systems οι λύσεις αυτές γίνονται ποιο δελεαστικές για το ευρύτερο κοινό της πληροφορικής χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς δικτυακής διαχείρισης. Τέλος τα προϊόντα της Silver Peak παρέχονται και με “pay-as-you-grow” licensing έτσι ώστε να παρέχουν την ελαστικότητα που απαιτεί το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον και απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες εγκαταστάσεις.