Πραγματοποιήθηκε χθες το Executive Seminar "Jeremy Hope on Reinventing the CFO" στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το οποίο διοργάνωσε το περιοδικό CFO agenda της BOUSSIAS.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Jeremy Hope, ερευνητής, ιδρυτής του διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου Beyond Budgeting και συγγραφέας των βιβλίων “Reinventing the CFO” και “Beyond Budgeting”: ο Jeremy Hope πραγματοποίησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εμψυχωτική για τους έλληνες οικονομικούς διευθυντές παρουσίαση, “ξεκλειδώνοντας” τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουν έμφαση ως business partners.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jeremy Hope παρουσίασε τα προβληματικά σημεία στις διαδικασίες budgeting και forecasting που ακολουθούν οι περισσότερες επιχειρήσεις, δίνοντας ταυτόχρονα τις δικές του λύσεις για τη δημιουργία μιας πιο ευέλικτης και αποτελεσματικής Οικονομικής Διεύθυνσης.

Στο πλαίσιο του executive seminar πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση panel, στην οποία συμμετείχαν οι Γιάννης Αντωνόπουλος, Οικονομικός Διευθυντής της Endesa Hellas, Χαράλαμπος Μαζαράκης, Group CFO του Titan, Κωνσταντίνος Μαρκάζος, Οικονομικός Διευθυντής της Pasal Development, Αλέκος Παπαδόπουλος, Οικονομικός Διευθυντής Ερασινείου Κλινικής και Αθήνα Χατζηπέτρου, Οικονομική Διευθύντρια της Toyota Hellas. Το panel συντόνισε ο Νικόλαος Τεσσαρομάτης, Associate Professor of Finance του ALBA Graduate Business School.

Στο Executive Seminar παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα της έρευνας Greek CFO Leadership Shift, την οποία πραγματοποίησαν από κοινού η Stanton Chase και το CFO agenda. Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 Οικονομικοί Διευθυντές μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες: Eurobank, NetU και PriceWaterhouseCoopers.