Η Info-Quest γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με την NComputing, για τη διάθεση των πολυβραβευμένων Thin Clients και λογισμικού της εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Εξασφαλίζοντας 75% οικονομία στο κόστος hardware, 75% οικονομία στο κόστος υποστήριξης και 90% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, η NComputing παραδίδει μαθήματα Οικονομίας και Οικολογίας, προτείνοντας λύσεις desktop computing που κάνουν απτά και άμεσα τα πλεονεκτήματα του virtualization, εξασφαλίζοντας σημαντική οικονομία στην μικρή και μεσαία επιχείρηση.

Ξεκινώντας με όραμα να κάνει το desktop computing προσιτό σε όλους, η  NComputing, αποτελεί σήμερα την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία desktop virtualization στον κόσμο, με εγκατεστημένα περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια συσκευές πρόσβασης σε 140 χώρες.

Κάθε χρήστης συνδέει την οθόνη, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του σε ένα από τα ιδιαίτερα μικρά και αξιόπιστα Thin Clients της NComputing, το οποίο συνδέεται με το  PC, που λειτουργεί ως Server. Κάθε χρήστης, μέσω του  εξειδικευμένου desktop virtualization  λογισμικού vSpace έχει πρόσβαση, ανάλογα με τα δικαιώματα που θα του δοθούν, σε όλες ή ορισμένες από τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο PC.