Κατά τη διάρκεια του IT Directors Forum '08, ανακοινώθηκε σήμερα η σύναψη συνεργασίας της BOUSSIAS με το IT Service Management Forum Hellas (ITSMF Hellas).

Σκοπός της συνεργασίας είναι η συνδιοργάνωση του 1ου Συνεδρίου Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής, ΙΤ Service Management
Conference, με τίτλο: “From Theory to Practice” στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου.

Το Συνέδριο θα καλύψει όλα τα επίπεδα γνώσης για τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής, τις εξελίξεις του ITIL και του προτύπου ISO/IEC 20000. Θα συζητηθούν θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, όπως λειτουργίας (Operations), διακυβέρνησης (IT Governance), ευθυγράμμισης (IT Alignment) και δημιουργίας αξίας (IT Value).

Ο Τάσος Αλέφαντος, Chairman του ITSMF Hellas, δήλωσε σχετικά: “Η εμπειρία της BOUSSIAS στη διοργάνωση συνεδρίων Πληροφορικής και Τεχνολογίας εγγυάται την υψηλή ποιότητα που θέλουμε για το συνέδριό μας και θα γίνει πολύτιμος αρωγός στην διεύρυνση του ακροατηρίου που θα λάβει τα μηνύματα μας πάνω σε καίρια θέματα, όπως IT Service Management, IT Operations, IT Governance, IT – Business Alignment και IT Value generation”.

Το IT Service Management Forum είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στη Διαχείριση Υπηρεσιών Πληροφορικής και απευθύνεται στις εταιρείες και τα στελέχη πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Αριθμεί πλέον των 12.000 εταιρειών, κυβερνητικών οργανισμών και 70.000 επαγγελματιών ως μέλη, με παραρτήματα σε 40 χώρες.