Η Dionic προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Sega Amusements για την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά.

Η Sega Amusements είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στο χώρο της διασκέδασης μέσω ηλεκτρονικών συσκευών που λειτουργούν με κέρμα, γνωστά και ως coin operators. Παράλληλα η Dionic μεταξύ άλλων συζητά συνεργασία και με την Magic Play που ειδικεύεται σε sport games και με τις Elaut και Ο.Μ. Vending με αντικείμενο τα cranes, εταιρείες που έχουν ισχυρή παρουσία στον χώρο, ενώ μελετά κι άλλες εταιρείες που ειδικεύονται στα coin operators.

Η Dionic, γνωρίζοντας ότι τα coin operators είναι ευρέως διαδεδομένα και αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, στοχεύει όχι μόνο στην εισαγωγή και διανομή των μηχανών αυτών αλλά και στο pre-sale και after-sale service, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών. Στο πλαίσιο του after sales service, στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών monitoring και reporting με την εγκατάσταση εξειδικευμένων software. Η νέα δραστηριότητα θα ενταχθεί μέσα στις υπόλοιπες δραστηριότητες του division Home Entertainment, το οποίο θα μετονομασθεί σε Entertainment Division.