Συμφωνία συνεργασίας με τη γερμανική εταιρεία Cut-e (κιουτ) υπέγραψε η Icap Group για την αποκλειστική αντιπροσωπεία των ηλεκτρονικών συστημάτων ψυχομετρικής αξιολόγησης της πρώτης στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Σερβίας.

Η cut-e διαχειρίζεται περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο υποψηφίους το χρόνο και αποτελεί τον ηγέτη της αγοράς online ψυχομετρικής αξιολόγησης στην ηπειρωτική Ευρώπη. Τα συστήματα της cut-e ακολουθούν όλες τις Ευρωπαϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν στην προστασία και ασφάλεια των δεδομένων.

Ο Κώστας Ζούλιας, Director Human Capital Consulting της Icap Group, δήλωσε σχετικά: “Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά  την έναρξη της συνεργασίας μας με την Hogan Assessment Systems, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με την γερμανική cut-e,  που μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τη σειρά Εργαλείων Αξιολόγησης Ικανοτήτων και Προσωπικότητας στον Όμιλό μας.

Μετά τη γρήγορη αποδοχή που γνώρισαν τα ψυχομετρικά εργαλεία αξιολόγησης προσωπικότητας της Hogan στην ελληνική αγορά, νιώθουμε σίγουροι ότι η συνεργασία μας με την cut-e εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην online ψυχομετρική αξιολόγηση στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος της Icap”.