Η MD5 υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Secerno, κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στην ασφάλεια βάσεων δεδομένων, για την εμπορική διάθεση των βραβευμένων λύσεων Secerno.SQL στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει στην MD5 τη δυνατότητα να διευρύνει τις λύσεις ασφάλειας που προσφέρει, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές την ασφάλεια και τον έλεγχο δραστηριότητας των δεδομένων, βελτιώνοντας έτσι την ολοκληρωμένη σειρά κορυφαίων λύσεων ασφάλειας που διαθέτει στην αγορά.

Ο Απόστολος Κατσιμήτρος, Γενικός Διευθυντής της MD5 δήλωσε αναφορικά με τη συνεργασία: “Πρόσφατα παρατηρήσαμε μία ραγδαία άνοδο στην αύξηση της ζήτησης λύσεων ασφάλειας για βάσεις δεδομένων από τους μεταπωλητές μας. Οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν τη σημασία της προστασίας των δεδομένων τους και αναζητούν ανάλογα προϊόντα  τα οποία θα τις βοηθήσουν αποτελεσματικά σε αυτό. Εξετάσαμε πολλές συνεργασίες με εταιρείες παροχής λύσεων ασφάλειας για βάσεις δεδομένων και ύστερα από προσεκτική αξιολόγηση επιλέξαμε τη Secerno και είμαστε ικανοποιημένοι που η συνεργασία αυτή ξεκινά δυναμικά”.