Στρατηγική συνεργασία ξεκινούν GLOBO και one9six, με σκοπό τη παροχή αρτιότερου τεχνολογικού επιπέδου υπηρεσιών και εφαρμογών στην ελληνική επιχείρηση.

Η GLOBO, με την πλατφόρμα GO!Enterprise, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση Enterprise Mobility για εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία τους, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Η one9six, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες λύσεις στο social & enterprise mobility, στο πλαίσιο ολιστικών υπηρεσιών digital communication και ταυτόχρονα πρωτοπορώντας στο χώρο του multichannel marketing, με τη δυναμική και τις λύσεις της GLOBO, αποκτά πλέον τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών των πελατών της.

Παράλληλα, η πλήρως καθετοποιημένη υπηρεσία νέα γενιάς που εντάσσεται στο portfolio των υπηρεσιών της one9six, βρίσκει ουσιαστική εφαρμογή τόσο στον άξονα Mobile Health, όπως επίσης και στους άξονες Mobile Banking, Education, Tourism όπου στρατηγικά τοποθετείται η εταιρεία ως προς την παροχή των υπηρεσιών της.