Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας συνεργασίας με την Veeam, για τη διάθεση των προϊόντων backup και recovery της τελευταίας στην ελληνική αγορά, συνεχίζοντας να επενδύει στρατηγικά στην παροχή προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών.

Όπως δήλωσε η Vered Liberman, Regional Sales Manager της Veeam  «Είμαστε  περήφανοι για τη συνεργασία που ανακοινώνουμε με την Info Quest Technologies, μια από τις κορυφαίες εταιρείες διάθεσης προϊόντων στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα κατακτήσουμε νέους στόχους για το 2017, αξιοποιώντας την πείρα και γνώση της εταιρείας στην ελληνική αγορά».

Όπως ανέφερε ο  Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies «Η Veeam ταιριάζει απόλυτα στο Value Added Solutions portfolio της εταιρείας μας, παρέχοντας εξαιρετικές λύσεις στην αγορά του backup,  κατάλληλες για τις ανάγκες των μικρών-μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Η  εξειδικευμένη ομάδα υπηρεσιών της Info Quest Technologies είναι σε θέση να σχεδιάσει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες των τελικών χρηστών, παρέχοντας παράλληλα επιχειρηματικό πλεονέκτημα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον». Οι λύσεις Veeam είναι άμεσα διαθέσιμες από την Info Quest Technologies και το δίκτυο των μεταπωλητών της.