Η Intralot υπέγραψε συμβόλαιο με την ιταλική εταιρεία Sisal S.p.A., διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, για την παροχή 15.000 τερματικών και των σχετικών υπηρεσιών στο εκτενές δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει.

Η Intralot θα παρέχει στη Sisal 15.000 πρωτοποριακά τερματικά microLot μαζί με τα σχετικά περιφερειακά τους, τα οποία θα συνδεθούν online με το κεντρικό σύστημα της Sisal. Τα τερματικά microLot θα διαθέτουν σκάνερ ανάγνωσης εγγράφων, ενώ η Sisal θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει στο δίκτυο της την κάμερα ανάγνωσης eyeLOT, η οποία βασίζεται στην καινοτόμο τεχνολογία της Intralot  “Icon Digital Imaging Technology”. Επιπλέον, η Intralot θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συντήρησης. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η Sisal, η οποία ιδρύθηκε το 1946, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία.

Διαχειρίζεται δύο από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην Ιταλία, το SuperEnaLotto, με έσοδα τα οποία το 2009 έφτασαν τα 3,3 δισ. ευρώ, και το Win for Life με έσοδα τα οποία έφτασαν -από την έναρξη του παιχνιδιού στις 29 Σεπτεμβρίου 2009- τα 579 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία λειτουργεί υπό την εποπτεία της αρμόδιας Αρχής του ιταλικού κράτους, της AAMS, για τη διαχείριση τυχερών παιχνιδιών, αθλητικού και ιπποδρομιακού στοιχήματος, βιντεολόττο και την παροχή άλλων καταναλωτικών υπηρεσιών. Σήμερα η Sisal κατέχει μερίδιο 12,3% της ιταλικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Το μέγεθος των εργασιών του Ομίλου αυξήθηκε κατά 43% το 2009 φτάνοντας τα 9,4 δισ. ευρώ.