Τεχνολογικές καινοτομίες φέρνει για δεύτερη χρονιά στην διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών η Wind, ως Επίσημος Χορηγός.

Αξιοποιώντας την τεχνολογική υποδομή και τεχνογνωσία της, η Wind προσφέρει σε όλους τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χλμ., Δυναμικό Βάδισμα & Μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν, μέσω δωρεάν SMS. Το ενημερωτικό γραπτό μήνυμα θα αποστέλλεται, μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα, τη στιγμή ακριβώς που αυτός θα περνάει τη γραμμή του τερματισμού. Ειδικά για τους δρομείς του Μαραθωνίου η δωρεάν ενημέρωση μέσω SMS θα σταλεί και όταν θα περάσουν το σημείο των 30 χλμ.

Κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να δηλώσει έως και 3 αριθμούς κινητών τηλεφώνων, στους οποίους θα αποσταλεί το ενημερωτικό SMS, ώστε να μοιραστεί με αγαπημένους και φίλους την εμπειρία του μοναδικού αυτού αγώνα. Οι δρομείς του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα συνεισφέρουν αυτόματα στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της Aψίδας Αγάπης με τη σήμανση «I like Wind – Πάτα like και πρόσφερε» η οποία θα βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου.