Η Data Communication έλαβε τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων "Independent Software Vendor (ISV) of the Year Finalist", στη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών της Microsoft στη Ν. Ορλεάνη.

Η διάκριση με το “ISV of the Year  Finalist  Central & Eastern Europe 2009” αποτελεί ορόσημο στην επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας καθώς αποδόθηκε μόνο σε τρεις εταιρείες συνεργάτες της Microsoft στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Data Communication.

Η βράβευση της Data Communication βασίστηκε στην επιτυχημένη πορεία στην αγορά του InnovEra ERP, το οποίο πέρσι είχε τιμηθεί με την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) και ήταν η πρώτη εφαρμογή που έλαβε την πιστοποίηση αυτή από τη Microsoft στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

O Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: “Μετά την βράβευση της Data Communication ως “Small Business Partner of the Year 2008”, το βραβείο “ISV of the Year Finalist 2009″ έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά την αναγνώριση της πολυετούς εργασίας της εταιρείας στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων για τους πελάτες μας, και να αναδείξει για άλλη μια φορά την πετυχημένη σχέση που έχουμε αναπτύξει με την Microsoft”.