Τρία νέα προϊόντα και λύσεις της Entersoft θα συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο netfax, ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Το πρώτο είναι η λύση Logistics (WMS) για την οποία η Entersoft είχε ανακοινώσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα που βαίνει προς την ολοκλήρωσή του. «Το νέο προϊόν θα μπει δυναμικά στην αγορά το νέο έτος, τρέχει ήδη σε αρκετά πιλοτικά έργα, όπου έχει βρει πολύ θετική ανταπόκριση, ενώ συνεργάζεται με όλα τα ERP της αγοράς» συμπληρώνει ο Αντώνης Κοτζαμανίδης. Εντυπωσιακή πορεία καταγράφουν δύο ακόμα νέα προϊόντα της εταιρείας, το Mobile SFA, το οποίο κατακτάει όλο και περισσότερες εταιρείες (ήδη βρίσκεται από το καλοκαίρι σε εξέλιξη ένα σχετικό έργο στην WIND), εκτός από τον κλάδο των καταναλωτικών και φαρμακευτικών προϊόντων.

«Σημαντική επιτυχία για εμάς είναι ότι μια μεγάλη πολυεθνική στην Πολωνία – η JTI (Japan Tobacco International) – η δεύτερη μετά την JTI Ρουμανίας, επέλεξε το Mobile SFA σύστημά μας. Πρόκειται για ένα μεγάλο project για την Entersoft που της ανοίγει την αγορά της Πολωνίας και της ευρύτερης περιοχής» δηλώνει στο netfax ο Αντώνης Κοτζαμανίδης. Το τρίτο σύστημα, το οποίο έχει αναπτύξει η θυγατρική Retail Link, είναι το Sell Out Data Collection, ένα σύστημα για βιομηχανίες και χονδρεμπόρους που κάνει collection των δεδομένων πωλήσεων των μεταπωλητών τους προς τα τελικά σημεία λιανικής. «Αυτά τα τρία προϊόντα και υπηρεσίες έχουν πολύ ενδιαφέρον πελατολόγιο και πολύ ενδιαφέρουσα πορεία για εμάς εντός και εκτός Ελλάδος» συμπληρώνει ο Αντώνης Κοτζαμανίδης.