Η Westnet Distribution, μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, φέρνει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά το νέο Google Nexus 7 by ASUS.

Μάλιστα, οι επισκέπτες της ΔΕΘ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι τη συσκευή και να παρακολουθήσουν σχετική παρουσίαση του προϊόντος από την ομάδα Google Developers Group Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ανταποκρινόμενη στην τεράστια αποδοχή που γνώρισε το Google Nexus 7 by ASUS με χιλιάδες πωλήσεις στην ελληνική αγορά, 7 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως και συνεχείς διακρίσεις, η Google σε συνεργασία με την ASUS προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω αναβαθμίζοντας τα χαρακτηριστικά του δημοφιλούς tablet.

H Westnet το φέρνει στους Έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας στις 20 Σεπτεμβρίου, λίγες εβδομάδες μόνο μετά το παγκόσμιο λανσάρισμά του. Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει  λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για δουλεία ή διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή.