Μετά το λανσάρισμα του Napster σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες στις 4 Ιουνίου, η Ελλάδα ακολουθεί ως το νούμερο 15. Η υπηρεσία είναι τώρα διαθέσιμη στους μουσικόφιλους της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Φινλανδίας, της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, του Λουξεμβούργου, της Νορβηγίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας.

Στη Γερμανία και στην Αγγλία η υπηρεσία είναι ενεργή εδώ και χρόνια. Το Napster, διαθέτοντας ένα τεράστιο μουσικό κατάλογο τραγουδιών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως – online και offline – μέσω συνδεδεμένων συστημάτων ήχου, smartphones, tablets και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για iPhone, iPad, iPod Touch και Android smartphones και tablets. Η υπηρεσία θα προσφέρει επίσης το πλεονέκτημα, συμβουλών, ζωντανών συνεδριών και αποκλειστικών συνεντεύξεων καλλιτεχνών. Η Vodafone Ελλάδος είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Napster στην Ελλάδα για streaming μουσικής και η πρώτη εταιρία τηλεπικοινωνιών που θα λανσάρει τη συνδρομή στο Napster Premium.