Μετά από διεθνή έρευνα ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη (ΔΟΛ) επέλεξε το σύστημα διαχείρισης δημοσιογραφικής ύλης "News Asset" της ATC.

Το “News Asset”, σύμφωνα με την αξιολόγηση του ΔΟΛ, παρέχει όλα τα εχέγγυα ευελιξίας και αξιοπιστίας και μπορεί να καλύψει πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις του ομίλου.

Το εν λόγω σύστημα αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις διαχείρισης πολυμεσικού περιεχομένου ειδήσεων για τον χώρο των Ειδησεογραφικών Πρακτορείων, Εφημερίδων και Περιοδικών που στοχεύει στη βελτίωση της παραγωγικότητας ενώ συγχρόνως επιτρέπει τη διείσδυση σε πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας. Η συνεργασία αυτή αποτελεί έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην ήδη επιτυχημένη πορεία του “News Asset”, το οποίο υποστηρίζει μεγάλους Ειδησεογραφικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το “κλειδί” στην επιλογή της ATC ήταν η πολυετής εμπειρία της στο χώρο των media καθώς και η δέσμευσή της στην διαρκή ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ATC, Γιάννη Κλιάφα “η συνεργασία με τον ΔΟΛ επιβεβαιώνει την δυναμική της εταιρείας όπως αυτή καταγράφεται τα τελευταία χρόνια και τη εδραίωσή της πλέον ως σημείο αναφοράς στον χώρο των  media. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ATC, που καλείται με συναίσθηση ευθύνης να ολοκληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα τόσο μεγάλο έργο αντάξιο της ιστορίας του ΔΟΛ”.