Στην πλήρη αναβάθμιση των δικτυακών υποδομών του με οπτικές ίνες προχώρησε το ξενοδοχείο Santa Marina Resort & Villas, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του.

Η υλοποίηση του έργου, το οποίο επιτρέπει στο ξενοδοχείο να παρέχει τόσο καλωδιακό όσο και ασύρματο Internet μεγάλων ταχυτήτων, έγινε σε δυο στάδια. «Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε το 2015 και το δεύτερο φέτος τον Απρίλιο, λίγο πριν τον άνοιγμα του ξενοδοχείου» δηλώνει στο NetFAX ο Λευτέρης Σαλπέας, IT Manager του Santa Marina Resort & Villas. Το έργο υλοποιήθηκε από την ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ECC. Επιπλέον, έγινε προμήθεια νέων servers από την Pscom, για την ταχύτερη διεκπεραίωση εσωτερικών διαδικασιών του ξενοδοχείου.

Η Pscom υλοποίησε και το έργο εγκατάστασης τηλεφωνικού κέντρου τεχνολογίας Voice over IP, ενώ ανέλαβε και την υλοποίηση του ενεργού κομματιού των οπτικών ινών (switches). «Στην προσπάθεια μας να επιτύχουμε ταχύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και για αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, θα προχωρήσουμε στην πλήρη αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης παραγγελιών και πωλήσεων» επισημαίνει ο Λ. Σαλπέας, αναφερόμενος στο επόμενο βήμα. Στο πλαίσιο αυτό το υφιστάμενο σύστημα της Eurotel θα αντικατασταθεί από ένα νέο σύστημα της ίδιας εταιρείας. Το σχετικό έργο αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του νέου έτους και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το Μάρτιο.