Η Profile Software επιλέχθηκε ανάμεσα σε διεθνείς εταιρείες του κλάδου ως η μοναδική εταιρεία πληροφορικής και προκρίθηκε σε τρείς διακεκριμένες κατηγορίες για τα βραβεία WealthBriefing GCC region awards.

Οι κατηγορίες είναι “Portfolio Management,” “On-boarding” και “Innovative Client Solution” και αντικατοπτρίζουν την  προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τον κλάδο. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν επιβράβευση των ενεργειών της εταιρείας στην περιοχή, καθώς έχει αυξήσει σημαντικά τη διείσδυσή της στην αγορά της Μέσης Ανατολής με την επιλογή των συστημάτων που αναπτύσσει από καταξιωμένους οργανισμούς με διεθνή παρουσία, αλλά και αναγνώριση της ισχυρής ανταγωνιστικότητας που διαθέτουν.

Σημειώνεται επιπλέον ότι η Profile έχει διευρύνει την τοπική ομάδα της στην περιοχή τόσο με την πρόσληψη εξειδικευμένων επαγγελματιών όσο και με τη σύναψη αξιόλογων συνεργασιών, για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της. Τα βραβεία WealthBriefing GCC αναδεικνύουν εταιρείες, ομάδες και προσωπικότητες ξεχωρίζοντας τους κορυφαίους προμηθευτές από το διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα και τις εταιρείες συμβούλων, με κριτήρια την καινοτομία και την «αριστεία», που επέδειξαν στη  διάρκεια του έτους. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση στο Mina A’Salam Hotel, στο Ντουμπάι, στις 10 Νοεμβρίου.