Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Λειτουργικών Υπηρεσιών (Chief Operating Officer) στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανέλαβε ο Ανδρέας Ταπραντζής.

Ο Α. Ταπραντζής διαθέτει 20ετή διοικητική εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Το 2001 τοποθετήθηκε Γενικός Διευθυντής και μετέπειτα το 2003, Διευθύνων Σύμβουλος στα ΕΛΤΑ. Το 2008 εξελέγη Πρόεδρος του Παγκοσμίου Ταχυδρομικού Συμβουλίου (POC). Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός (MSc) και διδάκτορας (PhD) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ διαθέτει MΒΑ, πιστοποιητικό ΑΜΡ (Advanced Management & Leadership) από το INSEAD.

«Η τοποθέτηση του Α. Ταπραντζή ως Γενικού Δ/ντη Λειτουργικών Υπηρεσιών, ενισχύει την ποιότητα των διοικητικών στελεχών», δήλωσε ο πρόεδρος του Τ.Τ., Κλέων Παπαδόπουλος.  «Ένας κύριος στόχος του Α. Ταπραντζή είναι να συνδράμει στον περιορισμό του κόστους, ιδιαίτερα στον τομέα των γενικών διοικητικών και λοιπών λειτουργικών εξόδων. Λαμβάνοντας υπόψη την σημερινή οικονομική συγκυρία, η συγκράτηση και ο εξορθολογισμός των δαπανών μέσω συγκεκριμένων ενεργειών, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την διατήρηση της ανάπτυξης του ΤΤ», πρόσθεσε.